TRODNEVNI FESTIVAL U TARU

Street Food festival nudi velik izbor ukusnih jela uz šarolik glazbeni program

| Autor: Glas Istre
Street food festival u Taru

Street food festival u Taru


Tar će od 07. do 09. lipnja biti domaćin MangiaTorre street food festivala, pružajući
posjetiteljima sjajno gastronomsko iskustvo uz odličnu zabavu i neodoljive kulinarske
delicije. Ovaj urbani gastronomski događaj osim primamljivih zalogaja nudi i šarolik
glazbeni program u organizaciji Turističke zajednice Tar - Vabriga.

Proteklih je godina MangiaTorre privukao impresivan broj posjetitelja – kako domaćih, tako i turista koji sve češće biraju Tar kao svoju ljetnu destinaciju. Turistički pokazatelji za predsezonu još su optimističniji no prošle godine pa je izgledno kako će u ljetnim mjesecima ulice Tara preplaviti mnogobrojni domaći i strani gosti.

Posjetitelji će imati priliku kušati kreativna jela koja će biti pažljivo pripremljena od strane gastro eksperata na četiri food trucka, pružajući jedinstvenu priliku za istraživanjem raznolikih kombinacija inspirirani kuhinjama diljem svijeta. Svoje gastro kreacije prezentirat će Marmota Taqueria truck s meksičkim specijalitetima, dok će Capra Istrian street food na tanjuru nuditi istarsku tradiciju u modernom ruhu. U Tar stiže i Valamarov Mezzino truck na kojem američka ulična hrana susreće čari azijske kuhinje. Neodoljivi sladoled i slastice moći će se kušati na Ema ice cream trucku, a u ponudi će biti i široka paleta pića.

Što se tiće glazbenog programa, u petak će na pozornicu stati energični Infinity band, dok će u subotu posjetitelji uživati u nastupu Bad Medicine -Bon Jovi Tribute banda koji i zvukom i izgledom neodoljivo podsjećaju na originalnu postavu.

Na festivalu će u nedjelju nastupiti jedan od najpoznatijih cover bendova na sceni – Liveplay tribute band koji je poznat po svojim besprijekornim izvedbama najvećih hitova grupe Coldplay.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a gastro i glazbeni užici počinju svakoga dana od 19 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater