PRIJAVE U TIJEKU

Gastronomadski izlet Štrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u Rovinju

| Autor: Tea Tidić
Štrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u Rovinju

Štrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u Rovinju


Uz samu trasu rovinjske novouređene biciklističko-pješačke rute Štrika Ferate koja se proteže duž nekadašnjeg željezničkog odvojka Kanfanar – Rovinj, u subotu, 30. ožujka, s početkom u 10 sati, kreće treća po redu manifestacija Štrika Ferata Olive Oil Wine and walk.

Ova manifestacija namijenjena je svim ljubiteljima istarskih delicija koji vole boravak u prirodi - a za spoj te dvije aktivnosti organizatori su osigurali na osam gastronomskih postaja okrjepu, gdje će se predstaviti osam vinara i tri proizvođača maslinovog ulja. Za gastro dio pobrinut će se istarski proizvođači pršuta, sira, bakalara, kobasica i srdela, a pokroviteljstvo zajedno potpisuju Turistička zajednica Rovinj i Grad Rovinj.

Štrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u RovinjuŠtrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u Rovinju

Na startu će svi preuzeti torbicu s degustacijskom čašom, mapom trase i krenuti po Štriki Ferati prema Rovinjskom selu, dionicom dugom sedam kilometara. Sudionici mogu prilikom prijave sami odabrati termin polaska jer će biti podijeljeni u nekoliko grupa te uz pratnju vodiča krenuti u intervalima od pola sata.

Polazak prve grupe je u 10 sati s parkinga Beach Bara Come Back, a posjetitelji će na trasi moći odmoriti u masliniku, kod crkvice sv. Toma, uz finale s pogledom na starogradsku jezgru Rovinja i zvonik crkve sv. Eufemije.

Više informacija može se naći na facebook stranici Štrika Ferata Olive Oil Wine Walk ili broj telefona 099/745-6473.

Štrika Ferata Olive Oil Wine and Walk u Rovinju

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater