održavanje kvalitetnih odnosa

FOTO / Umirovljenici okupljeni u Ogranak bivših radnika Plave Lagune – Umag obišli kamp Camping Park Umag

| Autor: Glas Istre
(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)


Umirovljeni bivši radnici Plave Lagune, okupljeni u Ogranak, obišli su investicije u kampu Camping Park Umag te održali svoju redovnu Skupštinu.

Plava Laguna je u proteklih nekoliko godina uložila velika sredstva u Camping Park Umag, koji je već drugu godinu za redom najtraženiji hrvatski kamp na portalu Pincamp (ADAC).

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

"Plava Laguna posljednjih godina značajno ulaže u povećanje kvalitete brenda Istra Camping, kao i sadržaja i usluga u kampovima. Tako se i ove godine nastavio investicijski ciklus, pa je uloženo u nove smještajne kapacitete i u destinaciji Poreč i u destinaciji Umag, kao i u dodatne sadržaje poput modernih sanitarnih čvorova, dječjih igrališta i animacijskih klubova za djecu te u sportsku infrastrukturu", naglasili su iz Plave Lagune.

U kampu Camping Park Umag, koji su umirovljenici obišli, kroz posljednjih nekoliko godina uređena je cijela nova Canova zona - kompleks bazena Canova Pool, uz Canova bay mobile homove i premium mobile homove. Kako bi se još više podigla kvaliteta i ponuda za goste, i ove se godine mijenjaju stariji mobile home-ovi s novima i luksuznijima – premium i premium family. Nastavlja se i značajno financijsko ulaganje u hortikulturno oplemenjivanje kampa, uz sadnju živica i novih stabala, koje je uvelike promijenilo vizuru kampa unazad deset godina. Usto, Plava Laguna ističe da su im, uz goste, zaposlenici na prvom mjestu, pa nastavljaju s investiranjem i uređenjem personalnog smještaja, unutar samog kampa.

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

Plava Laguna svojim programom za bivše radnike koji se proteže kroz cijelu godinu i dalje gaji kvalitetne odnose s nekadašnjim zaposlenicima te i na taj način pridonosi kvaliteti života osoba treće životne dobi. Suradnja s bivšim radnicima dio je društveno odgovornog poslovanja Plave Lagune koja ulaganje u bivše radnike, kao i u najmlađe članove u društvu drži visoko na ljestvici svojih prioriteta. Sljedeće druženje bit će ono tradicionalno tijekom Plava Laguna Croatia Open Umag, pa će bivši radnici Plave Lagune imati mogućnost pogledati mečeve tijekom turnira.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum