Dominik vs. gaia

Masterchef: U posljednjem testu kreativnosti dvoboj mladih nada

| Autor: Glas Istre
(Foto MasterChef Nova TV)

(Foto MasterChef Nova TV)


Vrijeme je da sedmero preostalih natjecatelja MasterChefa pokažu gastro dosjetljivost kao nikada do sada jer im slijedi posljednji test kreativnosti ove sezone.

Pobjedom u kutiji iznenađenja, Gaia je stekla veliku prednost, a to je da odabirom namirnice ostalim natjecateljima kroji izazov, ali dobila je i priliku da pokuša oteti platinastu karticu Dominiku.

"Nadam se da ću jelo napraviti dobro kao i u prošlom izazovu - ukusno, promišljeno i kreativno", reći će Gaia istaknuvši da joj cilj nije biti najbolja, nego samo bolja od Dominika. "Dobro sam, čak sam se naspavao", otkrit će Dominik dok će Petar komentirati da bi ga na njegovom, ali i na Gainom mjestu bilo "frka".

"Ne mogu vjerovati da sam došao do ovdje, da sam u zadnjem ciklusu", istaknut će Manuel koji procjenjuje da Dominik teško podnosi stres za razliku od Gaije. Ona će pak na izbor imati tri blagdanska jela.

Prvo zvono skrivat će pašticadu, drugo šaran s krumpir salatom, a treće sarmu - kraljicu blagdanskog stola. Jedno od jela Gaia će izabrati za sebe, a ostala dva će ravnomjerno podijeliti među kandidatima te će svi morati napraviti svoju interpretaciju zadanih jela.

Kako će izgledati utrka za što bolje jelo i izbjegavanje stres testa, te koju će još prednost dobiti Gaia, doznat ćemo u novoj epizodi MasterChefa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum