masterchef

Veliki dan za crveni tim, ali i Gaiju

| Autor: Glas Istre
(Foto MasterChef Nova TV)

(Foto MasterChef Nova TV)


Još jedan gastroduel je iza kandidata MasterChefa, a nakon što je crveni tim kojeg je vodio Josip izgubio, vrijeme je da članovi napišu koga će nominirati za stres-test. "Nevjerojatno mi je drago to što ne moram biti dolje i to što nisam u crnoj pregači i što ne moram pisati na papir ime osobe koju želim poslati u stres-test", opušteno će kazati Manuel koji je prvi put bio u pobjedničkom timu u gastroduelu te sada sa sigurne udaljenosti prati borbu za ostanak u showu. Za razliku od njega, Josip koji se nalazi u sasvim drugačijoj situaciji, će kazati: "Nisam spreman za nominacije".

Prvi će svoj glas u nominacijama dati Josip, a imena koja će napisati na papir su Ivan i Antonia. "Smatram se najviše odgovornim, da sam imao osjećaj da je to bio krivo jelo, možda bi i promijenili, ali nisam", objasnio je Josip kojem je tim zamjerio što nije slušao dobre ideje od strane Lare i Antonije.

No, tko će dobiti najviše glasova i kako će se Gaia snaći kad čuje da mora u stres-test, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa večeras na Novoj TV.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini