KUTIJE IZNENAĐENJA U MASTERCHEFU

Umažanka Gaia Zec: "Odmah sam shvatila o čemu je riječ"

| Autor: Glas Istre
(Foto Nova TV)

(Foto Nova TV)


Nakon dva izazovna selekcijska kruga, najbolji i najstrastveniji natjecatelji uspjeli su izboriti svoje mjesto među top 24 MasterChef kandidata.

No, za njih tek sada počinje prava kulinarska avantura jer će se iz tjedna u tjedan, kroz različite tematske cikluse, suočavati s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima, ali i stres testovima u kojima će im prijetiti eliminacija.

Prvi ciklus započet će kutijom iznenađenja, a koliko će maštoviti kandidati biti u ovom izazovu, tek ćemo vidjeti, no kompetitivnosti među njima neće nedostajati. "Naspavana sam, odmorna i spremna", reći će Lara. "Svjestan sam da ovo nije druženje, nego natjecanje i da ostaje najjači, najbolji i onaj najhladnije glave", istaknut će Dominik.

(Foto Nova TV)(Foto Nova TV)

Kada stanu za svoje radne jedinice, neki će kandidati pred sobom pronaći veće, a neki manje kutije. "Odmah sam shvatila o čemu je riječ", kazat će Gaia, a Stjepan im objasniti: "Želimo da nam pokažete tko ste, od čega ste satkani i od kuda dolazite". Za kuhanje s temom koja se skriva ispod kutije iznenađenja imat će darežljivih 90 minuta.

Slavonka Lara pripremat će oradu, Mateja domaću juhu od piletine, Antonia u svom jelu želi povezati Slavoniju i Primorje, a Dominik će se koncentrirati na tehniku.

Što će raditi ostali kandidati i kako će se prezentirati kroz jelo? Tko će prvi put za radnom jedinicom skuhati najbolja, a tko najlošija jela, ne propustite pogledati u novoj epizodi MasterChefa.

(Foto Nova TV)(Foto Nova TV)

(Foto Nova TV)(Foto Nova TV)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini