popularni show MasterChef

Puljanka Karin Bolković: Tko god želi nešto da ga malo protrese, ovo je prava stvar

| Autor: Mladen Radić
MasterChef 2023.- koncentracija u kuhinji (Foto: NovaTV)

MasterChef 2023.- koncentracija u kuhinji (Foto: NovaTV)


Sinoć je na Novoj TV održana posljednja emisija popularnog kuharskog showa "MasterChef" u kojoj su natjecatelji morali dati sve da osvoje bijelu pregaču, odnosno kartu za ulazak među najbolja 24 natjecatelja i natjecateljice. Osim bijelih, pojedinim kandidatima dosad su dodijeljene i crne pregače koje simboliziraju drugu šansu, no samo su troje sretnih kandidata koji su u dodatnoj rundi kuhanja pokazali najveću strast i motivaciju, svoje crne pregače zamijenili bijelima.

Najbolje jelo

U jučerašnjoj emisiji, natjecatelji su od namirnica koje je žiri pripremio za njih morali pripremiti najbolje jelo. Zadnja pregača ostala je Melkioru i za nju su se borili Piero i Nina, a jedan od kandidata neočekivano je odustao od svoje pregače.

Za sada su se u MasterChef kuću uselili Dominik Škalec, Maja Medved, Petar Tucman, Asmira Mujić-Mašić, Antonia Mikac, Manuel Crnobrnja, Marko Brusač, Leon Babić, Miroslav Kordić, Gaia Zec, Josip Novačić, Ana-Maria Cuglin, Luka Veić, Petar Tudja, Meri Goldašić, Mateja Husak i Lara Biloš.

Karin Bolković (Arhiva Glasa Istre)Karin Bolković (Arhiva Glasa Istre)

Iz selekcije je u preksinoćnoj emisiji otpala Puljanka Karin Bolković. Njoj je prva audicija bila dosta stresna jer je bilo totalno novo iskustvo, budući da se nije navikla na kamere, ali to se uskoro popravilo.

Drugi sport

- Dosta je bilo stresno pripremati hranu, nakon tih izjava pred kamerama u kuhinji. Kada sam došla pred mentore bilo je puno lakše u toj audiciji, dobila sam tri "Da", dobila sam pregaču i očekivala sam sljedeći krug. Bilo je puno lakše u drugom krugu, lakše davati izjave ali i kuhati, iako nisam prošla taj krug. U svakom slučaju dobro iskustvo, preporučujem. Tko god želi nešto da ga malo protrese, ovo je prava stvar, kaže Bolković. Iako priznaje da joj nije bilo svejedno što je ispala.

"Stavila sam si u glavu da ako ne prođem, imam cijelo ljeto za kupanje jer sam preko ljeta na godišnjem kao profesorica", kaže ona. Ipak, napominje da je biti pred razredom i biti pred kamerama dvije potpuno različite stvari, odnosno kako kaže "kao da si u nekom drugom sportu".

Podsjetimo, prošle godine pobjednica ovog gledanog showa bila je Maja Šabić iz Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater