LJUBAVNA PRIČA

U PULI SE IDUĆEG MJESECA SNIMA FILM! Traže se statisti za sporedne uloge i veće scene. Moraju zadovoljiti poseban uvjet!  

Tražimo sporedne i epizodne uloge. Ima ih dosta i trebamo naravno autentične Puležane, trebamo djecu i odrasle koji će bez ikakvog napora pričati puležanski za malo i šire i masovnije scene, pojasnio je redatelj Andrej Korovljev

| Autor: Mladen RADIĆ
(Snimio Milivoj Mijošek/Ilustracija)

(Snimio Milivoj Mijošek/Ilustracija)


U Puli će se od sredine idućeg mjeseca snimati film "Pula" redatelja Andreja Korovljeva po romanu Vladimira Stojsavljevića, a prije nego što počne snimanje valja okupiti i glumačku ekipu, odnosno statiste. Zato je prekjučer u galeriji Hrvatskog udruženja intderdisciplinarnih umjetnika održan casting.

- Tražimo sporedne i epizodne uloge. Ima ih dosta i trebamo naravno autentične Puležane, trebamo djecu i odrasle koji će bez ikakvog napora pričati puležanski za malo i šire i masovnije scene tako da je ovo audicija za statiste i sporedne uloge. Glavne uloge smo odabrali prošli mjesec, kaže Korovljev, inače Puljanin sa zagrebačkom adresom.

Na audiciji se radi selekcija, a kako se u filmu pojavljuje jedan razred maturanata trebaju sakupiti mlade koji će glumiti taj razred, kao i druge maturante u "žutoj školi" u sceni gdje se spremaju na ekskurziju. Traže i djecu uzrasta do 10 godina te statiste koji će glumiti izbjeglice u hotelu Pula, traže i tinejdžere, srednjoškolce koji će biti dio urbane rock 'n' roll scene koja je izlazila u hotel Pulu, tako da prekjučer u HUiU galeriji bio tek prvi probni casting. Prema najavi, slijede veće audicije za scene koje zahtijevaju od 50 pa do 200-tinjak ljudi.

- Glavna lokacija snimanja bit će hotel Pula gdje se radnja filma zbiva, a kako je to mjesto gdje su te nesretne 1995. bile smještene izbjeglice iz Bosne i Hercegovine, mi klinci smo odlazili tamo u disko Colosseum nesvjesni jedne druge drame koja se odvija u samom hotelu. Tu se naši glavni likovi, mlada pulska srednjoškolka i alternativka te izbjeglica iz ratom zahvaćene Bosne i Hercegovine susreću i tu počinje jedna čudna ljubavna priča između mlade Puležanke i starijeg izbjeglice iz Bosne i Hercegovine, otkrio je Korovljev.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum