VEČERAS

Besplatne projekcije filmova u Klubu PFT-a

| Autor: Mladen RADIĆ
(Foto: Pulska filmska tvornica)

(Foto: Pulska filmska tvornica)


Večeras u 19 sati u Klubu Pulske filmske tvornice obilježit će se Svjetski dan audiovizualne baštine besplatnom projekcijom deset filmova iz arhive Hrvatske kinoteke.

Klub pulske filmske tvornice prikazat će deset kratkometražnih filmova u dva bloka. U prvom jednosatnom bloku pod nazivom "Gospodarstvo Istre" bit će prikazani filmovi "Sunčani Jadran" (dokumentarni/reklamni) Frana Vodopivca, dokumentarni "Predvečerje" Eduarda Galića, dokumentarni "Digitron Buje - sistemi tehničke zaštite" Ota Zakea i dokumentarni "Događaj u Raši" Rudolfa Sremeca.

U drugom, 70-minutnom bloku nazvanom "Bolesti i zdravlje" bit će prikazani filmovi "Campek nevaljalac" (animirani) i igrani "Spas male Zorice" Mladena Širole, animirani "Maska crvene smrti" Pavla Štaltera i Branka Ranitovića, igrani "Zašto cijepimo djecu" Kamila Brosslera, obrazovno-dokumentarni "Kako nastaje lijek" Nikše Fulgosija i animirani "Gljiva" Zlatka Grgića.

S obzirom na nove mjere, broj mjesta je ograničen pa se sve zainteresirane moli da se jave na klub.pft@gmail.com kako bi najavili svoj dolazak na vrijeme. U slučaju velike zainteresiranosti, program će se u skorije vrijeme reprizirati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater