ove sezone osvojio jubilarni 20. naslov prvaka Hrvatske

Pulski visaš Alen Melon: Teško je stalno nastupati bez trenera

| Autor: Roberto Car
Alen Melon

Alen Melon


Novo prvenstvo i novo zlato u džepu. To je već standard kad je pulska atletika u pitanju. Naravno, riječ je o pulskom skakaču u vis Alenu Melonu koji je prošlog mjeseca na prvenstvu Hrvatske u Karlovcu osvojio jubilarni 20. naslov i time donio jedinu seniorsku medalju pulskoj Istri. Iz godine u godinu, sad već 31-godišnji Puljanin, dokazuje da je najbolji visaš Hrvatske, a nerijetko tom zlatu pridoda i ono u troskoku. Naslov prvaka Hrvatske bio mu je kruna ove ljetne sezone tijekom koje je imao velik broj nastupa.

- Atletsku sezonu na otvorenom sam počeo nastupom na mitingu »Korzo jump« u Varaždinu 1. lipnja i pobijedio sam s preskočenih 216 centimetara - rekao je Alen Melon. - Slijedio je nastup na mitingu u Zenici i pobjeda sa skokom od 215 centimetara, pa dva nastupa na mitinzima u Italiji. Na prvom sam pobijedio s preskočenih 216 centimetara, a na drugom sam bio treći s 210 centimetara. Nakon toga sam bio u Njemačkoj osvojivši osmo mjesto sa skokom od 214 centimetara.

Vrhunac sezone bio mu je, naravno, nastup na prvenstvu Hrvatske u Karlovcu. Nažalost, još jednom nije imao prave konkurencije.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of