ATLETIKA

Puljanin Alen Melon obranio naslov seniorskog prvaka Hrvatske u skoku u vis

| Autor: Roberto CAR
VEĆ GODINAMA NEPRIKOSNOVEN U VISU U HRVATSKOJ - Alen Melon

VEĆ GODINAMA NEPRIKOSNOVEN U VISU U HRVATSKOJ - Alen Melon


Puljanin Alen Melon, član Istre, obranio je naslov seniorskog prvaka Hrvatske u skoku u vis nakon što je pobijedio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom za vikend u Zagrebu.

Melon je slavio s preskočenih 215 cm, ispred Filipa Mrčića (Mladost) koji je istu visinu preskočio iz trećeg pokušaja, za razliku od Melona koji je to uspio iz prvog. Bronca je pripala Martiunu Mlainariću (Sloboda Varaždin) s preskočenih 209 cm. Melon je na zaletište izašao na visini od 2 metra i preskočio iz prvog pokušaja, baš kao i visine od 205, 209, 212 i 215 cm, da bi tri puta rušio letvicu na 218 cm.

Zlatu u visu Melon je dodao srebro u troskoku te nije uspio ponoviti dvostruku krunu osvojenu prošle godine. Najbolji troskok (14,28 m) imao je u drugoj seriji, što je bilo dovoljno samo za srebro jer je Filip Kozina iz Splita pobijedio s troskokom od 15,37 metara.

Osim Melona boje pulskog kluba u Zagrebu branili su Majda Kajtez i Mate Jakov Frančula. Kajtez je osvojila 10. mjesto na 60 metara s osobnim rekordom od 7.96 sekundi, dok je Frančula bio peti na 800 metara s osobnim rekordom koji sad iznosi 1:54.23 minute.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater