utrčavanje na teren

Dječak koji je napravio selfi s Ronaldom "ispunio san", UEFA-i to i nije toliko zabavno. Najavili strože mjere

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Dječak koji je utrčao na teren tijekom utakmice Eura 2024. kako bi snimio selfie s portugalskom superzvijezdom Cristianom Ronaldom rekao je da je ispunio san, no to nije bilo toliko zabavno UEFA-i koja je najavila jačanje mjera osiguranja kako bi spriječila takve incidente u budućnosti.

Desetogodišnjak je u subotu s mobitelom u ruci istrčao na igralište Dortmunda usred drugog poluvremena utakmice koja je završila pobjedom od 3-0 Portugala nad Turskom, stigao do superzvijezde Ronalda u središnjem krugu, a nasmijani Ronaldo sagnuo se za selfi s dječakom.

"Ostvario sam svoj san", rekao je za list Bild dječak koji igra za podmladak u njemačkom gradu Kasselu. "Sada imam fotografiju s Cristianom Ronaldom. To će ići na majicu i u moju sobu."

Rekao je da je svoj plan najavio prijateljima prije utakmice, ali da mu nitko nije vjerovao. Dodao je kako se uspio iskrasti od oca rekavši mu da ide na WC.

Dječak je izbjegao sankcije, a otac je komentirao kako je "Uefa vjerojatno zažmirila jer je tako mali."

No, budući da su još četiri odrasle osobe također utrčale na teren tijekom i nakon utakmice, UEFA je najavila da će za predstojeće utakmice biti pojačano osiguranje kako bi se spriječili takvi incidenti.

Rečeno je da se prijestupnici suočavaju sa zabranama dolaska na stadion i i kaznenim prijavama za upad.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter