MEĐU PUBLIKOM BROJNI UGLEDNICI

POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU / LEGENDS TEAM CUP U PULSKOJ ARENI: Ferrer drugu večer otvorio uvjerljivom pobjedom protiv Nalbandiana

Sutrašnji dvoboji između igrača iz timova Pata Casha i Ivana Lendla odlučit će ukupnog pobjednika pulskog turnira LTC-a koji ima nagradni fond od 250.000 eura. Pobjedničkom timu pripast će 150.000

| Autor: Doria MOHOROVIĆ


Drugog dana Legends Team Cupa-a u pulskoj Areni program su izvrsnom igrom otvorili David Nalbandian (tim Cash) i David Ferrer koji je za svoj tim Lendl izborio uvjerljivu pobjedu 8:1. Pred uglavnom domaćim gledateljima, u meču parova boje tima Cash branili su Tommy Robredo i David Nalbandian, dok su se na suprotnoj strani terena našli Radek Stepanek i Tommy Haas iz tima Lendl. Posljednji dvoboj odigrali su Lleyton Hewitt (tim Lendl) i Tommy Robredo (tim Cash).

Odabir ovih igrača koji su zaigrali u utorak u pulskom amfiteatru održan je danas ujutro na ceremoniji izvlačenja u Grand Hotelu Brioni, a na kojoj su sudjelovali i kapetani timova Pat Cash i Ivan Lendl. Na isti će način kapetani timova i u srijedu odabrati igrače koji će odmjeriti snage sutra, posljednjeg dana ovog trodnevnog sportskog spektakla u pulskom amfiteatru.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

David Ferrer (Snimio Duško Marušić Čiči)

U ponedjeljak je Marcos Baghdatis (tim Cash) porazio Radeka Stepaneka (tim Lendl) 8:5, dok je u igri u parovima u kojem su se natjecali Baghdatis i Nalbandian protiv Haasa i Hewitta (tim Lendl), pobjedu odnio tim Lendl s 6:8. U posljednjem meču Ferrer je (tim Lendl) ostvario pobjedu s tri gamea razlike protiv Robreda (tim Cash), odnosno 8:5.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

David Nalbandian (Snimio Duško Marušić Čiči)

Mečevi u srijedu odlučit će ukupnog pobjednika pulskog turnira LTC-a koji ima nagradni fond od 250.000 eura. Pobjedničkom timu pripast će 150.000. Legends Team Cup jedinstven je teniski turnir koji se ove godine igra prvi put u tri destinacije diljem svijeta, prva je Pula, a domaćin velikoj završnici bit će Dubai. Tamo će pak nagradni fond biti dvostruko veći, a pobjedničkoj momčadi pripast će 300.000 eura.

Branimir Horvat, direktor pulskog turnira LTC-a: Slika koja je obišla svijet je fantastična

Dojmove o prvom danu natjecanja teniskih superzvijezda s nama je podijelio direktor pulskog turnira Branimir Horvat.

- Prvi dan svakog turnira je poseban, pogotovo ovakvog koji se održava prvi put, u ovakvom i formatu, i sve to u Areni koja je izuzetno atraktivna i posebna, ali vrlo zahtjevna iz perspektive organizacije. Dosta toga je teže i kompliciranije izvesti, no uvjete za igrače i gledatelje nastojali smo učiniti što boljima i kvalitetnijima. Sve u svemu, slika koja je otišla u svijet je fantastična i to je ono što je zapravo velika stvar za sve nas u organizaciji turnira, a ujedno je i super stvar za promociju Istre i Hrvatske, istaknuo je Horvat i pohvalio podršku na svim razinama, zbog čega vjeruje da bi se mogla organizirati i iduća izdanja ovog sportskog događanja u Puli.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Alfa i omega turnira - Željko Franulović i Marten Hedlund (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Organizator turnira Marten Hedlund s gošćama turnira (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Liječnik Ivica Šain (lijevo) (Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Gradske pročelnice Lena Radunić i Ivana Sokolov (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Deniz Zembo pripremio je razne gastro delicije (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Direktor istarskog TZ-a Denis Ivošević i direktor pulskog turnira LTC-a Branimir Horvat (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Cristina Vojić Krajcar iz istarskog TZ-a i Trudy Berger, direktorica odnosa s javnošću LTC-a (Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum