Veteranska liga Istre i Primorja

Najbolji igrač Lige ukupno, pojedinačno i u parovima je Denis Fatorić iz Tenis kluba Arenaturist iz Pule

| Autor: Glas Istre
Tenisači veterani (foto Marčelo FABRIS)

Tenisači veterani (foto Marčelo FABRIS)


U organizaciji Teniskog Saveza Istarske Županije, na terenima teniskog centra Albatros u Zelenoj laguni u Poreču, ukupno 12 muških ekipa odigralo je završno kolo za konačni plasman i ukupnog pobjednika 23. izdanja Veteranske Lige Istre i Primorja u tenisu.

U kategoriji gospoda pojedinačno (s najviše pobjeda u kategoriji) Kat. 35+ prvo mjesto zauzeo je Andrej Može iz TVD-a Koper. U Kategoriji 45+ prvi je bio Hrvoje Margan iz Tenis kluba Pećine, u kategoriji 50+ najbolji je bio Sandi Petkovšek iz Tenis kluba Novigrad, a u kategoriji 60+ slavio je Zdravko Knežević također iz TK-a Novigrad.

Najbolji igrač Lige ukupno, pojedinačno i u parovima, je Denis Fatorić iz Tenis kluba Arenaturist iz Pule. Uzevši u obzir sve rezultate ekipno su pobjedu odnijeli tenisači Arenaturista ispred kolega iz Novigrada i Opatije. Četvrto mjesto je pripalo tenisačima Pećina, peto mjesto zauzeli su igrači TK-a Vilavi iz Vipave. Slijede tenisači iz Kopra, Kvarner Westa, Umaga, Pazina, Banjola, Ližnjana i Kvarnera.

Svakako je vrijedno spomenuti da je Liga trajala ukupno sedam mjeseci, a sudjelovali su najbolji klubovi iz Istre, Rijeke i Primorja te dva predstavnika iz Slovenije. Ligu je igralo više od 200 aktivnih tenisača u dobi između 35 i 75 godina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater