kombinacije

Srpski mediji špekuliraju oko imena novog Noletovog trenera, spominju se i dvije bivše tenisačice

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Srpski mediji već danima se zabavljaju s time tko bi mogao naslijediti Gorana Ivaniševića na mjestu trenera Novaka Đokovića. Naime, još uvijek je upitno da li će Nole uopće nekoga angažirati, a prema nekim nagađanjima ukoliko se i odluči na taj potez mogao bi angažirati – trenericu! Riječ je Amelie Mauresmo i Conchiti Martinez.

Obje su već radile s tenisačima pa im taj angažman ne bi bio ništa novo. Kako piše dio medija u Srbiji upravo bi ženska trenerica mogla donijeti jednu drugačiju dimenziju Novaku koji je u posljednje vrijeme često imao izlijeve bijesa usmjerene prema Goranu Ivaniševiću.

Amelie Mauresmo surađivala je s Andyjem Murrayom, Lucasom Pouilleom, vodila je francusku Davis Cup momčad, a trenutno je direktorica Roland Garrosa.

Conchita Martinez vodila je španjolsku Davis cup reprezentaciju, a svojedobno je bila proglašena za trenericu godine u izboru WTA.

Inače, Đokovićev početak karijere obilježila je upravo trenerica. Pokojna Jelena Genčić vodila je Noleta, ali i niz igrača i igračica s područja bivše države poput Ive Majoli, Monike Seleš i Gorana Ivaniševića.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of