STOLNI TENIS

Puljani osvojili ukupno 11 medalja na mlađejuniorskom i najmlađekadetskom PH. U jednoj kategoriji posebno dominirali 

| Autor: Marina VUKŠIĆ
BUDUĆNOST PULSKOG STOLNOG TENISA - Pulski osvajači odličja s trenerima Bogdanom Đekićem i Vladom Milosavljevićem

BUDUĆNOST PULSKOG STOLNOG TENISA - Pulski osvajači odličja s trenerima Bogdanom Đekićem i Vladom Milosavljevićem


Ukupno 11 medalja, šest naslova prvaka, jedan naslov viceprvaka i četiri treća mjesta učinak je mladih stolnotenisača i stolnotenisačica Pule na prvenstvu Hrvatske za mlađe junior(k)e i najmlađe kadet(kinj)e proteklog vikenda u Zagrebu.

NASLOV U POJEDINAČNOJ I EKIPNOJ KONURENCIJI - Nikolina Miličević (u sredini)NASLOV U POJEDINAČNOJ I EKIPNOJ KONURENCIJI - Nikolina Miličević (u sredini)

Puljani su dominirali u kategoriji mlađih junior(k)i u kojoj su osvojili šest od sedam titula prvaka! Uspjeh je tim veći kada se zna da je od svih igrača i igračica koji su nastupili u mlađejuniorskoj konkurenciji samo jedan po godištu mlađi junior, dok su svi ostali još kadeti i kadetkinje.

Pojedinačne naslove osvojili su Nikolina Miličević i Andrej Mrkić, ženski par Mia Buić/Andrea Orbanić, muški par Andrej Mrkić/Borna Zohil, mješoviti par Andrej Mrkić/Larisa Putigna i mlađe juniorke ekipno, i to u sastavu: Nikolina Miličević, Larisa Putigna, Mia Buić i Andrea Orbanić.

TRI NASLOVA PRVAKA - Andrej Mrkić (svjetloplava trenirka)TRI NASLOVA PRVAKA - Andrej Mrkić (svjetloplava trenirka)

Andrej Mrkić, Borna Zohil i Deni postali su državni viceprvaci u mlađejuniorskoj konkurenciji, dok su brončani bili mlađejuniorski parovi u ženskoj i muškoj konkurenciji, Nikolina Miličević/Larisa Putigna, odnosno Deni Vale i zagrebaš Marjanović.

DVAPUT BRONČANI - Najmlađi kadet Matiha Zohil DVAPUT BRONČANI - Najmlađi kadet Matija Zohil

Dvije brončane medalje u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je Matija Zohil, i to u pojedinačnoj te u konkurenciji parova sa zagrebašem Miloševićem.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater