SOČI

Zlato za Hrvatsku na svjetskom prvenstvu novinara skijaša

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Reporterka Nove TV Barbara Štrbac osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje se održava u ruskom skijaškom centru Rosa Khutor.

Štrbac je bila najbrža u kategoriji juniorki. Srebro u istoj kategoriji osvojila je Marzia De Giuli, novinarka iz Italije, dok je treća bila španjolska novinarka Cris Gibert.

Novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević podijelila je peto mjesto u kategoriji seniorki, Milan Vuksan, snimatelj Nove TV osvojio je šesto mjesto u kategoriji seniora, dok je Darin Janković, komentator Sportklub televizije, u istoj kategoriji zauzeo 15. mjesto.

Na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša sudjeluje 130 novinara iz 25 zemalja svijeta. Ovo natjecanje od 1958. organizira Ski klub međunarodnih novinara. Ove godine domaćin novinarima skijašima je Rosa Khutor, skijaški centar u kojem su 2014. održane Zimske olimpijske igre.

Osim u veleslalomu, natjecanja se održavaju i u nordijskom skijanju, zbog čega hrvatski predstavnici do kraja prvenstva imaju priliku za još nekoliko medalja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater