KUTINA

U Kutini otvoren 18. nogometni teren s umjetnom travom u Hrvatskoj

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, otvorio je novo igralište s umjetnom travom, ovaj put u HNŠK Moslavina u Kutini, što je ukupno osamnaesti novi teren s umjetnom travom u Hrvatskoj.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i članovi Izvršnog odbora Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik Komisije za infrastrukturu, Darko Raić Sudar i Davor Ivić, predsjednik NS Sisačko-moslavačke županije, predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš i voditelj odjela za marketing Ante Cicvarić.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, pročelnik njegova Ureda i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Kutine Robert Kolenc, zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić, predsjednik HNŠK Moslavina Tomislav Kojundžić, Miljenko Sakoman ispred izvođača radova Maxmara Grupe d.o.o. te tehnički tajnik NS Županije sisačko-moslavačke Vlado Svilokos.

“Drago mi je da u Kutini otvaramo osamnaesti teren s umjetnom travom, uvjeren sam da ćemo se i u budućnosti radovati ovakvim aktivnostima, ulagati u infrastrukturu i sufinancirati terene s umjetnom travom u cijeloj Hrvatskoj. Vjerujem da će ovaj teren puno značiti klubu i pogotovo djeci koja ovdje treniraju”, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić. 

“Zahvaljujem HNS-u što je prihvatio nominaciju za izgradnju upravo ovog terena HNŠK-a Moslavina, a članovima Izvršnog odbora što su podržali ovaj projekt. Ovim terenom dobivamo ono što ovom kraju treba. Ovaj teren će mnogim moslavačkim klubovima olakšati treniranje i odigravanje utakmica”, istaknuo je Davor Ivić, predsjednik NS Sisačko-moslovačke županije.

Ove godine su, osim u Kutini, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću i Novom Marofu, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini