LONDON

Tenis: Toni Nadal u stručnom stožeru Auger-Aliassimea

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Toni Nadal, stric i prvi trener jednog od najvećih tenisača svijh vremena Rafaela Nadala, vraća se na ATP Tour i to u svojstvu jednog od trenera mladog talentiranog Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea.

Toni Nadal (60) je odstupio s dužnosti Rafinog trenera 2017. kako bi se posvetio vođenju nećakove Teniske akademije na Mallorci, no nakon četiri godine se ipak odlučio na povratak zaintrigiran mogućnošću suradnje s talientiranim 20-godišnjim Auger-Aliassimeom te će biti u njegovom stručnom stožeru već sljedećeg tjedna na turniru u Monte Carlu.

"Počet ću raditi s Tonijem od turinra u Monte Carlu. Razgovarao sam sa svojim trenerom Fredericom Fontangom i roditeljima te zaključio kako bi bilo dobro imati uza se nekoga tko je bio na samom vrhu ovog sporta, tamo gdje bih ja želio doći", objavio je trenutačno 22. igrač svijeta Auger-Aliassime.

Auger-Aliassime prvi je put kontaktirao Tonija Nadala u prosincu prošle godine.

"Nikada prije nisam mislio kako bih mogao voditi nekog drugog, ali i za mene je odlična stvar raditi s nekim poput Felixa, igrača koji bi mogao postati jedan od najboljih na svijetu. Ne bih mogao raditi s nekim tko nema poštovanja i usađene prave vrijednosti, a on je igrač koji vjeruje u naporan rad svakoga dana", kazao je Toni Nadal.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum