RUKOMET

TENA JAPUNDŽA, jedina Istrijanka među "Kraljicama šoka" vratila se kući: Ovaj rovinjski doček neću nikad zaboraviti

| Autor: Ivica RADETIĆ
Doček rukometašice u Rovinju (I. RADETIĆ)

Doček rukometašice u Rovinju (I. RADETIĆ)


Pored korone i mjera opreza, Ženski rukometni klub Rovinj i veteranke kluba čiji je član i mama Ranka, na prilazu gradu Rovinju priredili su dobrodošlicu mladoj rukometnoj reprezentativki Hrvatske, 22-godišnjoj Teni Japundža, svojoj bivšoj suigračici koja je prve rukometne korake započela u Rovinju. U ime kluba ŽRK Rovinj njezin prvi i sadašnji trener Edvin Radović uručio je Teni, koja je bila sudionik povijesnog uspjeha za hrvatski ženski rukomet, prigodan poklon.

Bilo je to veliko slavlje koje su priredili članovi kluba i nekoliko simpatizera rukometnog sporta u Rovinju. Nakon što su svi čestitali rovinjskoj rukometnoj reprezentativki, kolona automobila u pratnji policije krenula je prema Rovinju gdje su sa sirenama dali do znanja da se u svoj rodni grad vratila Tena Japundža. Uslijedio je dirljiv susret s roditeljima, mama Ranka, tata Tihomir i sestra Una prvi su zagrlili Tenu na dolasku iz Zagreba. Pravo veselje priredile su joj veteranke Rovinja Mihaela, Zvjezdana, mama Ranka, Sandra, Đeni, Sendy, Dorijana, Jadranka, Ingrid i Ariana.

Uzbuđena i sa suzama u očima, Tena se zahvalila na neočekivanom dočeku.

- Nakon dočeka na zagrebačkom aerodromu, na povratku u domovinu, nisam očekivala još i ovo što mi je priredio moj bivši klub, Rovinj. Vidi se da moj rodni grad voli sport i rukomet. Rovinj je klub u kojem sam započela svoje prve rukometne korake. Ovo neću nikada zaboraviti i još jednom veliko hvala svima koji su bili uz mene i reprezentaciju Hrvatske koja je došla do ovog povijesnog uspjeha. Sad se vidi da je i Rovinj rukometna sredina, veliko hvala svima, rekla je ganuta Tena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater