NSŽI

Superkup između Jadrana i Banjola otkazan. Razlog je urnebesan

| Autor: Boris VIDULIN
Ilustracija (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Ilustracija (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Subotnji uvod u novu nogometnu sezonu u Istri je otkazan, Superkup između Banjola i Jadrana na Prematinki neće se igrati.

Mada će NSŽI Superkup utakmicu prezentirati kao nogometni praznik i sučeljavanje nečeg najboljeg što se trenutno u županijskom nogometu nudi, klubovi na to ne gledaju na taj način.

Njima je ta utakmica samo napor koji im se uglavnom ne uklapa u raspored i samo jedna dodatna obaveza koja im ne donosi puno toga. Iz tog razloga, u proteklih nekoliko godina koliko Superkup, susret prvaka županijske lige i pobjednika kupa NSŽI-ja, egzistira, bilo je primjera da se su momčadi jedva skupljale ili dolazile s juniorima samo kako bi nastupale.

Ove godine napravljen je i korak više, Banjole su odustale od odigravanja susreta jer, kako su sami naveli, nemaju dovoljan broj igrača. Na taj način Jadran je ostao bez "generalke" pred susret prvog kola Treće NL u Hrvacama pa će morati pronaći nekog drugog sparing partnera, a Banjole će morati platiti 1000 kuna kazne, no barem će se imati vremena dodatno ekipirati u nastojanju da spremno dočeka prvenstvo u Četvrtoj NL NS Rijeka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of