KUP HRVATSKE

Regionalni finalni susret juniora: RULET JEDANAESTERACA NESKLON "BRODOGRADITELJIMA"

| Autor: Goran ROJNIĆ
(D. ŠTIFANIĆ)

Grobničan - Uljanik 5:3-11m (0:0)

Finale regije Kupa Hrvatske za juniore: Grobničan - Uljanik 5:3-11m (0:0). Igralište SRC Belvedere. Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav). Pomoćnici: Stojaković (Lovran) i Tićak (Rijeka). Žuti kartoni: A. Bosančić (Grobničan), Brizić, Verk, Marković (Uljanik).

GROBNIČAN: Curać, F. Bosančić, Zurak, Rusich (od 59. Božović), Jagić (od 50. Rosić), Magaš, Ivanović (od 70. Gavrić), Imeraj, Fućak, A. Bosančić, Šikić.

ULJANIK: Marković, Brizić (od 84. Rojnić), Škropeta, Glavočević, L. Šuran, Verk, Kudić, Ružić, Lenić (od 78. D. Šuran), Pecirep, Siljan.

Nakon što su u polufinalnom susretu bili uspješniji od prvoligaša Rijeke pulski juniori Uljanika nisu imali "sreće" u finalnom susretu regionalnog Kupa Hrvatske za juniore protiv Grobničana.

Nakon susreta u kojem su mreže mirovale juniori s Verude nisu zadržali mirnoću i koncetraciju u presudnim trenucima te su ispustili naslov u ruletu jedanaesteraca.

Bez obzira što je Antonio Siljan uspješno pokrenuo pulsku seriju jedanaesteraca, a uz njega precizni su bili Manuel Škropeta i Paolo Verk, već u drugoj seriji mladi "brodograditelji" stigli su u zaostatak.

Kada su to ponovili i u četvrtoj seriji, bilo je jasno da Kup ide u vitrine Grobničana, čijih je svih pet igrača bilo precizno s jedanaest metara.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater