oprostio se od Bundeslige

Pulski stolnotenisač potpisao za jedan od najjačih europskih klubova TOMISLAV PUCAR PRELAZI U RUSKI UMMC


Pulski stolnotenisač i hrvatski reprezentativac Tomislav Pucar oprostio se od Bundeslige. Nakon odigrane sezone u najjačoj europskoj ligi oprostio se od svog njemačkog kluba Fulde.

- Ligu smo završili na desetom mjestu. Iza mene je dosta naporna sezona, svaki meč je bio na "nož". Klub se odlučio da će na trećoj poziciji igrati mlađi igrač tako da smo sve vukli Filus i ja. Uz ovakav sistem to nam nikako nije odgovaralo. Koliko čujem i to će se mijenjati, od sljedeće sezone neće se više igrati parovi. Na kraju sam ostvario 16 pobjeda i devet poraza, rekao je Pucar.

Novi iskorak u karijeri je potpis za jedan od najjačih europskih klubova kojeg vodi naš proslavljeni stolnotenisač Zoran Primorac. Odlične igre našeg najbolje rangiranog stolnotenisača nisu prošle nezapaženo te će 24-godišnji hrvatski reprezentativac nakon Pule, Zagreba, Bad Homburga, Kolpinga i Fulde karijeru nastaviti u UMMC-u. Rusi su se nakon nekoliko sezona oprostili od jedn og hrvatskog reprezentativca, Andreja Gaćine, te potpisali drugog, Pucara.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini