COVID-19 MEĐU SPORTAŠIMA

PULJANIN DORIAN ČALIĆ, izbornik hrvatske boksačke reprezentacije, o slučaju jednog člana koji se na turniru u Londonu zarazio koronavirusom: "Savez je napravio sve što je u onom trenutku bilo u njegovoj moći"

| Autor: Ivica CEROVAC
Ne slaže se s kolegom - Dorian Čalić (Arhiva)

U najkraće moguće vrijeme rezervirali su nam karte za direktni let iz Londona u Zagreb i stvarno su napravili sve da se što prije vratimo kući. Toga smo svjesni i zahvalni im na tome, rekao je izbornik Hrvatske reprezentacije

Dok bura nemilice "brije" po Hrvatskoj, buru u ovdašnjim sportskim krugovima izazvao je Tomo Kadić, trener Boksačkog kluba Gladijator. Kadić je bio jedan od članova hrvatske reprezentacije koja je nastupila na europskim olimpijskim kvalifikacijama u Londonu te se, po povratku u Zagreb, nakon što su one prekinute, nimalo biranim riječima obrušio na Hrvatski boksački savez. Trener Tonija Filipija je razočarano ustvrdio da krovna kuća hrvatskog boksa nije učinila ništa da bi zaštitila njihovo zdravlje. Kao posljedica toga jedan član reprezentacije je bio pozitivan na testiranju na koronavirus, a još nekolicina pokazuju simptome zaraze.

- Ono što je rekao Tomo Kadić je njegovo osobno mišljenje koje, po meni, nema veze s pravim stanjem stvari. Osobno, smatram da je Savez napravio sve što je u onom trenutku bilo u njegovoj moći, a mi smo toga svjesni i zahvalni smo na tome. U najkraće moguće vrijeme rezervirali su nam karte za direktni let iz Londona u Zagreb i stvarno su napravili sve da se što prije vratimo kući, rekao je Dorian Čalić, izbornik hrvatske muške reprezentacije. - Ispalo je kao da on govori u ime svih nas, ali niti ja, niti ostatak reprezentacije, ne dijeli njegovo mišljenje. Možda je ta reakcija došla kao posljedica razočaranja nakon što je njegov boksač neočekivano poražen na otvaranju kvalifikacija, stvarno ne znam, ali niti u Londonu situacija nije bila sjajna te je njih par bilo na jednoj strani, a mi ostali na drugoj i svatko je gurao po svome.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater