ISTRA 1961

Puljani danas (17 sati) gostuju na Šubićevcu: Kup je pokazao da ŠIBENČANI NISU NEPOBJEDIVI U SVOM DVORIŠTU

| Autor: Ivica CEROVAC
Antonio Ivančić (Snimio: Dejan Štifanić)

Antonio Ivančić (Snimio: Dejan Štifanić)


Period od osam dana, unutar kojih će odigrati tri utakmice koje bi mogle raščistiti mnoge nedoumice vezane uz rang u kojem će se natjecati sljedeće sezone, nogometaši Istre 1961 otvorit će današnjim gostovanjem kod Šibenika. Bit će im to u nepuna tri mjeseca treći dolazak na Šubićevac, na kojem Puljani još uvijek čekaju prvu prvenstvenu pobjedu u klupskoj povijesti. Da Šibenčani nisu nepobjedivi u svom dvorištu, pak, mogli su se uvjeriti u osmini finala Hrvatskog kupa, a hoće li danas uspjeti to ponoviti i u borbi za bodove, ovisit će o mnogo čimbenika. Koliko je duboke ožiljke ostavio nedjeljni krah u ogledu s Goricom, jedan je od njih.

- Mi prvi nismo bili zadovoljni tom utakmicom i našom izvedbom, a normalno niti konačnim rezultatom. U ponedjeljak smo odradili individualne i grupne sastanke, uz pomoću kojih smo se homogenizirali i s tim otvorenim razgovorima dobili smo puno toga dobroga, i danas ćemo napraviti sve da izgledamo kao u vremena kad smo uzimali bodove, rekao je Danijel Jumić, trener Istre 1961. - Situacija je zahtjevna, no spremni smo ostvariti pozitivan rezultat, odnosno da pobjedom se vratiti u Pulu.

Na pitanje što njegovi puleni moraju promijeniti u odnosu na ogled s Turopoljcima, Jumić je bez previše krzmanja ponudio odgovor.

- Definitivno pristup. Ne mogu reći da mi nismo htjeli, previše dobro poznajem igrače i prvi dan kad sam došao u svlačionicu vidio sam da su to karakterni dečki te i dalje stojim iza toga. Međutim, splet raznoraznih okolnosti je doveo do toga da smo bili premalo energični i agresivni, a onda je prema vani to izgledalo kao da nismo imali motiva, ili da nam je bilo svejedno. Što je sve, samo ne istina. Da se to ne bi ponovilo, danas moramo biti krvoločni, gladni i odlučni, istaknuo je Jumić. - Svjesni smo situacije, svlačionica ima iskustva s njom i to nam je najveća prednost, a ono što je najbitnije, to je da vjerujemo u sebe. Sigurno da bi nam pomoglo da imamo više pozitive izvana koja, na žalost, nije prisutna, ali naš cilj ostaje isti i mi ćemo sigurno do njega i doći.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater