BRONCA I IZLAZ U EUROPU

POVIJESNI USPJEH POREČKE MOMČADI U PRVENSTVU HRVATSKE Rukometaši Poreča pobjedom nad Sesvetama treći u Ligi za prvaka

Rukometaši Poreča treća su momčad Hrvatske. U Ligi za prvaka nalaze se odmah iza PPD Zagreba i Nexea što je najveći uspjeh kluba u povijesti. U posljednjem kolu su slavili nad Sesvetama 28:24 (16:13) te tako osigurali brončanu medalju, ali i mjesto u Europi

| Autor: Danijela VEKIĆ
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Rukometaši Poreča treća su momčad Hrvatske. U Ligi za prvaka nalaze se odmah iza PPD Zagreba i Nexea što je najveći uspjeh kluba u povijesti. U posljednjem kolu zaslužno su slavili nad Sesvetama 28:24 (16:13) te tako osigurali brončanu medalju, ali i mjesto u Europi. Liga za prvaka tako je zaključena s pet pobjeda i pet poraza.

Sesvete su u Poreč stigle u nešto oslabljenom sastavu, odmarajući poneke igrače za polufinale Kupa Hrvatske, ali i dalje s dobrim pojedincima. Poreč je u utakmicu ušao oprezno i ozbiljno jer je utakmica donosila treće mjesto. Sam start je izgledao odlično, dva-tri brza gola i dvije obrane vratara odvele su Poreč na 3:0 u 6. minuti. No, ubrzo su Sesvete pokazale da neće biti lako i uzvratile te su prvo poravnale na 5:5, a zatim i prešle u minimalno vodstvo. Poreč se u napadu mučio, ali samo do 15. minute. Luka Moslavac s dva uzastopna zgoditka vraća prednost na 8:7, a na +3 povećava Matej Medved. I ta se razlika održala sve do odlaska na odmor (16:13).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini