MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018.

POSLASTICA NA STARTU Ajdin Kamber izvukao vizu za drugo kolo

Enver Kunić (El Stil) i Adnan Hasanbegovič (Pizzeria Jupiter klinci) (D. ŠTIFANIĆ)

Enver Kunić (El Stil) i Adnan Hasanbegovič (Pizzeria Jupiter klinci) (D. ŠTIFANIĆ)


Sve je ukazivalo na to da će se susret između Pizzerije Jupiter klinci i El Stila Elektromaterijal-Boccaporte odlučiti po onoj staroj "tko da gol, pobjednik". To se u konačnici i potvrdilo, a gol je pao na ulasku u 22. minutu te izazvao veselje na jednoj klupi i bijesne povike usmjerene prema sucima na drugoj

Šesti natjecateljski dan malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2018 – Suzuki Motortech", donio je odmah na startu pravu poslasticu. Klincima Pizzerije Jupiter, braniteljima naslova i prvim nositeljima, suprotstavio se El Stil Elektromaterijal-Boccaporta. Klinci su bili lišeni usluga nekolicine važnih karika pa tako u dvorani nije bilo Grpca, Zgrablića i Jasprice, dok su na klupi u civilu sjedili Ugrina i Grujević. Ugrina če zbog ozljede morati preskočiti ovogodišnju "Ulicu", dok kapetan Istre 1961 čeka da mu se završe obaveze na velikom nogometu, kako bi se mogao prebaciti na mali. Bila je to voda na mlin "stilovaca" koji su, pak, dodatno osnažili svoje redove u odnosu na pretkolo u kojem su, protiv Kraljeve Sutjeske, odigrali zasad jedini susret na turniru na kojem se mreže nisu tresle.

Šestorica strijelaca

Ništa manje tvrđi dvoboj nije bio niti ovaj današnji. Klinci su imali inicijativu, prijetili Robertu Lisjaku, ali daleko od toga da je njihov golman Andrej Akrap bio besposlen. I on je u nekoliko navrata bio primoran intervenirati te je sve ukazivalo na to da će se susret odlučiti po onoj staroj "tko da gol, pobjednik". To se u konačnici i potvrdilo, a on je pao na ulasku u 22. minutu te izazvao veselje na jednoj klupi, a bijesne povike usmjerene prema sucima na drugoj. Povod im je bila akcija "stilovca" Lajtmana koji je zaustavljen na protivničkoj polovici terena, po djeliteljima pravde na regularan način. Loptu mu je uzeo Ajdin Kamber, povukao kontru i kad je došao u zonu šuta, smjestio je u rašlje te tako izvukao klincima vizu za drugo kolo. (I, CEROVAC)

Povezane vijesti

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater