NAJNOVIJEMMA

Po dvije zlatne i brončane medalje na natjecanju u Splitu: PAZINSKI "PREDATOR" DOBIO POZIV U HRVATSKU REPREZENTACIJU

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Članovi Kickboxing klub Predator na MMA Challengeu u Splitu

Nenadano, mladi članovi Kickboxing kluba Predator iz Pazina, nakon što su tek odnedavno započeli s treninzima slobodne borbe (ultimate fight), s drugog su se natjecanja, Croatia MMA Challengea 2019. koji se proteklog vikenda održao u Splitu, u jakoj konkurenciji 12 klubova vratili s dva zlata i dvije bronce. Junior Evan Beaković osvojio je zlatnu medalju u kategoriju do 85 kilograma, a isti je sjajan rezultat osvojio junior Luka Kurelović u kategoriji do 93 kilograma. Junior Đoni Pokos bio je brončani u kategoriji do 65 kilograma, dok je kadet Loren Benazić osvojio medalju brončanog sjaja u kategoriji do 70 kilograma. Tako su sva četvorica mladih boraca, koje je u Splitu "eksperimentalno" poveo trener Senad Ramakić kako bi se prvi put okušali u natjecateljskoj MMA borbi, osvojila medalje.

Splitska senzacija odmah je prepoznata pa je mladi i talentirani Evan Beaković, zajedno s trenerom Ramakićem, odmah dobio poziv od predsjednika MMA Hrvatske da se uključe u MMA reprezentaciju Hrvatske. Ramakić ne krije oduševljenje i ponos, te kaže da je sad siguran da je ovo tek početak jedne velike priče.

- Neizmjerno sam zahvalan svojim članovima, te njihovim roditeljima koji mi daju povjerenje. U svijetu koji živimo, biti "predator" je pa gotovo jedini način da opstaneš i ostvariš se kao čovjek. Ponosan sam na ove mlade ljude, koji su izabrali ovaj težak sport, i svojim trudom, upornošću i radom, dokazali i sebi i drugima koliko mogu. Pozivam i sve ostale koji žele biti dio tima, da nam se slobodno priključe, da li kao rekreativci ili kao takmičari, kazao je Ramakić.

Nakon što su se proteklih 20-ak godina dokazali u raznim borilačkim vještinama pod okriljem trenera Alise Ramakić, Senada Ramakića i Ivana Rudana Kickboxing kluba Predator, koji djeluje u više istarskih mjesta, sada otvara novu stranicu. Predsjednica i trenerica Predator klubova Alisa Ramakić kaže da svaki uspjeh članova kluba vidi i kao svoj osobni uspjeh, ali i dokaz da brat i sestra mogu sve što si zamisle. Kaže da joj je najveća satisfakcija što članovi kluba znaju da su dio jedne sportske obitelji.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam