SPLIT

OI- Marjanovi olimpijci u Splitu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


?Olimpijski osvajači medalja zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet u podne su zrakoplovom sletjeli u Split.

?U splitskoj zračnoj luci su ih dočekale? obitelji, prijatelji,? brojne novinarske ekipe, gradski i županijski predstavnici, kao i članovi njihovog kluba TK Marjan iz Splita. S olimpijskim osvajačima medalja iz Tokija su bili treneri Toni Tomas i Veljko Laura. 

?Matea Jelić ?je u izjavi novinarima kazala kako je ponosna što je dio povijesti, kao i da se nada da će u njoj i Toniju puno mladih naći inspiraciju.

?"Ja još nisam ni svjesna svega. Par dana ću malo odmoriti s obitelji, ali nadam se da će me trener vrlo brzo zvati na trening?", izjavila je Kninjanka Jelić.

Brončani Toni Kanaet posebno je bio zahvalan treneru koji je, kako je kazao, vjerovao u njega i zajedno s njim za to radio cijeli život. "Medalja je rezultat cijelog kluba, svih trenera i sparing partnera", rekao je Kanaet.

Trener Toni Tomas je podsjetio da su, kada su osnovali klub, željeli da Split bude prepoznatljiv po tekvondou te da na svakim olimpijskim igrama uzmu bar jednu medalju.

"U Riju nismo imali ni jednu, a sada imamo dvije. U klubu smo svi entuzijasti. Izgradili smo vrijednosti koje su nas dovele do ovoga", rekao je Tomas.

Kanaetov trener Veljko Laura je rekao da ne voli puno pričati za medije, dodavši da dok god Tomas stoji tu i priča o tekvondou, on će šutjeti jer njegova je uvijek zadnja, pa neka tako bude i danas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini