ZAGREB

Mršić: Svi su motivirani i nestrpljivo čekamo prvu kvalifikacijsku utakmicu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Igrači su motivirani i nestrpljivo čekamo prvu kvalifikacijsku utakmicu protiv Švedske, izjavio je hrvatski košarkaški izbornik Veljko Mršić na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u Zagrebu

"Dojmovi su dobri, dečki su došli jako motivirani i željni dokazivanja. Odradili smo nekoliko dobrih treninga. Nestrpljivo očekujemo ovu prvu kvalifikacijsku utakmicu, očekujemo da istrčimo na parket pred punom dvoranom "Dražena Petrovića", da damo sve od sebe, da uživamo i ja se nadam da će to biti dovoljno za ono što svi očekujemo, a to je pobjeda", kazao je Mršić.

Hrvatska košarkaška reprezentacija u petak prvu kvalifikacijsku utakmicu za Eurobasket 2021. igra protiv Švedske u 18,00 sati u Draženovu domu.

Kapetan reprezentacije Roko Leni Ukić se slaže s izbornikom da su svi motivirani za prvu kvalifikacijsku utakmicu.

"Mislim da mi prvi, igrači i stožer,  trebamo stvoriti neku pozitivu jer je bilo dosta loših stvari u prošlom ciklusu koje su djelovale negativno na izvedbu, to nam se ne smije ponoviti", kazao je Ukić.

"Svi momci koji su ovdje su kvalitetni, zdravi, mentalno prisutni, koncentrirani i imaju određeno iskustvo i kvalitetu iza sebe i sada je potrebno da to stavimo na parket, da napravimo tu sinergiju za ovu prvu utakmicu na domaćem terenu i uz sav respekt prema protivniku ne trebamo se opterećivati i možemo se nadati dobrim stvarima", dodao je. 

Jedan od povratnika u reprezentaciju Kruno Simon čini se neće igrati protiv Švedske jer ga klub ne pušta.

 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom