SPLIT

Krstulović Opara organizirao prijem za Šipića i Maraša

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u utorak je organizirao svečani prijem za rukometaša Marina Šipića, koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na nedavnom Europskom prvenstvu, te glasnogovornika Hrvatskog rukometnog saveza Ivicu Maraša.

Čestitajući na uspjehu, Krstulović Opra je istaknuo zajedništvo koje je krasilo naše rukometaše na  Europskom prvenstvu.
"Mi smo gledajući vas na malim ekranima shvatili da ste ekipa, jer momčad je bitna, zlato ili srebro manje je bitno,"  rekao je Krstulović Opara.
On je izrazio nadu kako će se hrvatska rukometna reprezentacija uspjeti plasirati na Olimpijske igre u Tokiju.
Šipić je kazao kako sad treba malo smiriti euforiju nakon osvajanja  srebrne medalje i usredotočiti se na kvalifikacije za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.
"Bili smo jedna velika klapa, borili smo se jedan za drugoga," naglasio je Šipić dodavši kako je njemu kao mladom sportašu bilo od velike važnosti što su on i drugi mlađi igrači imali potporu starijih kolega u reprezentaciji.
Maraš je istaknuo kako je ponosan na sve naše igrače, jer su oni stariji i iskusniji bili uzor i potpora mlađima te tako podizali njihovo samopouzdanje.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini