TREĆA HNL ZAPAD

Istarski klubovi razočarali na kraju: POSLJEDNJE KOLO ZA ZABORAV

| Autor: Boris VIDULIN
REMIJEM NA ODMOR - Hisa Ramadani (Rovinj) i Luka Ilinčić (Uljanik) (D. MEMEDOVIĆ)

Samo tri osvojena boda u posljednjem kolu jeseni, od toga dva u međusobnoj utakmici, razočaravajući je podatak s kojim istarski klubovi ne mogu biti ponosni. Uljanik i Rovinj podijelili su bodove na Verudi, dok je Jadran identičnim rezultatom osvojio bod protiv Grobničana. Svi ostali na zimski su odmor otišli s porazom, Pazinka u Crikvenici, Novigrad na Krku, a Rudar u Senju

Posljednje ovogodišnje kolo u Trećoj HNL zapad neće ostati upamćeno kod istarskih klubova. Samo tri osvojena boda, od toga dva u međusobnoj utakmici, razočaravajući je podatak s kojim ne mogu biti ponosni. Uljanik i Rovinj podijelili su bodove na Verudi, dok je Jadran identičnim rezultatom osvojio bod protiv Grobničana. Svi ostali na zimski su odmor otišli s porazom, Pazinka u Crikvenici, Novigrad na Krku, a Rudar u Senju. I upravo je Rudaru, sudeći po rezultatima, prijeko potreban odmor. U posljednje tri utakmice nisu uspjeli doći do pobjede, s dva remija i porazom uvelike su kompromitirali odličnu sezonu. Naravno da se, bodovno gledano i ovako može reći kako je to bila uspješna jesen, ali gledajući prethodne rezultate, nitko nije očekivao ovakav negativni niz protiv kvalitetom daleko slabijih momčadi.

Naravno da je posljednja utakmica i najbolnija, jer se upisan poraz od Nehaja i to iz kaznenog udarca. Ne žele u Labinu komentirati događanja u Senju, no jasno je kako su silno nezadovoljni arbitražom. Očekivali su kako bi se moglo događati svašta, ali se ipak pretjeralo. Neće ništa reći ni za pogodak iz jedanaesterca nakon igranja rukom, ali se ista takva situacija dogodila i na drugoj strani pa je očito kako kriteriji nisu bili jednaki za sve.

Jadran je igrao dobro, ali je Grobničan itekako kvalitetan skup pojedinaca kojeg se može pobijediti samo ako igraš vrlo dobro ili odlično. U konačnici su zadovoljni podjelom bodova u kojoj su golove postigli Denis Tikas, koji se prometnuo se u vrlo važnog igrača ove jeseni, te Vice Miljanić koji je postigao deveti pogodak. Dolazeći na utakmicu doživio je prometnu nesreću zajedno s Goranom Tomićem, bez posljedica po njih, ali s velikom materijalnom štetom na automobilu. No, ipak su se stavili u službu momčadi i odigrali kako se od njih i može očekivati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini