MOJA ULICA, MOJA EKIPA

Iskusni strijelac zabio šest golova u tri dana u tri natjecanja: ALMIR HALILOVIĆ POPUT VINA, ŠTO STARIJI, TO BOLJI

| Autor: Ivica CEROVAC


U petak je Halilović odigrao otvorni susret veteranske "Ulice" i postigao dva pogotka za Pizzeriju Jupiter. Dan kasnije se prebacio na veliki nogomet i bio strijelac počasnog pogotka za fažansku Mladost, a onda je u nedjelju postigao tri gola za Piantina fine burgers na seniorskoj "Ulici"

Prava uzbuđenja na 31. izdanju pulskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2019 – Favbet" tek se očekuju, no već uvodni natjecateljski dani daju naslutiti kako ćemo u periodu koji je pred nama neka poznata lica sa sportskih terena viđati puno češće nego u preostalim mjesecima u godini. Jedan od onih koji spada u ovu skupinu definitivno je Almir Halilović, koji je kao vino, što stariji, to bolji.

U petak je Halilović odigrao otvorni susret veteranske "Ulice" i ugradio dva pogotka u uvjerljivu pobjedu Pizzerije Jupiter nad Signal sistemom. Dan kasnije već se prebacio na veliki nogomet te je istrčao na Kantridi, gdje je bio strijelac počasnog pogotka za fažansku Mladost u porazu od riječke Lokomotive, a onda se u nedjelju opet vratio u Dom sportova "Mate Parlov". Ovog puta povod je bila seniorska "Ulica", na kojoj brani boje ekipe Piantina fine burgers koja je lagano prošla u prvo kolo pobjedom nad Budalesinama. Polovicu od šest postignutih pogodaka svoje družine potpisao je upravo Halilović, koji tako u ovom trenutku na oba turnira na kojima nastupa, seniorskom i veteranskom, dijeli poziciju vodećeg strijelca.

Potencijalni protivnik u polufinalu veteranskog turnira, naravno ako jedni i drugi doguraju do te faze natjecanja, Haletu i njegovim picajolima mogli bi biti Bus driversi, koji su u izjednačenom susretu svladali Kraljevu Sutjesku. U ogledu kakav često ove sezone viđamo na "Drosini", s malo prilika i još slabijom realizacijom, presudio je jedan pogodak, onaj Milana Klimana s kojim su se driversi odvezli u prvo kolo, a svoje protivnike preselili u gledalište.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini