ZAGREB

HOO dočekao skupinu sportaša na povratku s Mediteranskih igara u Oranu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U ponedjeljak, dva dana prije završetka Mediteranskih igara u Oranu, u Hrvatsku se vratila skupina od 29 sudionika, među kojima su bili i  osvajači mediteranskih odličja. Budući da su čarterom doputovali do Ljubljane, a potom cestovnim načinom do svojih destinacija, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) priredio je doček najbrojnijoj skupini ispred prostorija u zagrebačkom Domu sportova.


Pred mikrofone i kamere „sedme sile“ na prigodnoj konferenciji za medije stali su zlatna bacačica diska Marija Tolj, zlatni i srebrni gimnastičari na konju s hvataljkama Mateo Žugec i Jakov Vlahek, dvije brončane judašice Iva Oberan i Petrunjela Pavić, polovica brončanog badmintonaškog para Luka Ban, streličar Alen Remar i boćar Pero Ćubela. U pratnji su im bili treneri Lucijan Krce (gimnastika), Igor Čimbur (badminton) te fizioterapeut Tomislav Zalović.

Dojmove s Igara u Oranu izreklo je šestero osvajača medalja, iskazavši zadovoljstvo postignutim, uz najavu novih natjecateljskih izazova nakon kratkog odmora.    

Iz Ljubljane izravno za Split (Solin i Zadar) otputovali su Dragan Crnov, Ana Viktorija Puljiz, Marko Kumrić (svi iz juda) te Ana Đerek, Miroslav Končarević i Ratko Vuković (gimnastika), a izravno za Rijeku predstavnici boćanja: Marino Milićević, Carrolina Bajrić, Ria Vojković, Vjekoslav Matetić i Dean Klarić, kao i judaš Robert Klačar.  

U srijedu i četvrtak očekuje se povratak preostalih članova hrvatskog sportskog izaslanstva s Mediteranskih igara u Oranu. 
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum