REPOVI

Fizički obračun između igrača nakon polufinala kupa. IGRAČ OSIJEKA ŠAKOM U GLAVU UDARIO IGRAČA RIJEKE!

| Autor: Glas Istre

Vuku se repovi polufinala kupa u kojem je Rijeka u nastavku preokrenula rezultat i od 0:2 došla do 3:2. Osječani su u nastavku, piše Novi list, počeli gubiti živce, nakon svakog primljenog pogotka su sve burnije reagirali, a nakon utakmice nasrnuli su kolektivno na suca Pajača i njegove pomoćnike. Očito se nisu primirili ni nakon utakmice.

Kako je zavedeno u zapisnik, nakon utakmice je došlo do fizičkog kontakta između igrača. Preciznije, delegat utakmice Ivan Smokrović napisao je u zapisnik da je nakon utakmice na parkiralištu rujevičkog stadiona napadač Osijeka Eros Grezda šakom u glavu udario napadač Rijeke Antonia Mirka Čolaka. Delegat dodaje i kako je u trenutku pisanja zapisnika policijski očevid u tijeku.

Ovako je to izgledalo u zapisniku: 

"Na današnjoj utakmici ekipa HNK Rijeka imala je kumulirano 5 opomenutih ili isključenih igrača čime je ostvarena disciplinska povreda iz čl.54 DP HNS, a ekipa NK Osijek je imala kumulirano 8 opomenutih i isključenih igrača i službenih osoba čime je i u odnosu na ovu ekipu ostvarena disciplinska povreda iz čl.54 DP HNS. Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini