ZAPALJENE I BAKLJE

POGLEDAJTE GALERIJU IZ FAŽANE! Nezaboravan doček za Mrvicu. Vitasović se vratio u svoj grad s pojasom!

| Autor: Ivica CEROVAC


Nezaboravan doček organizirali su danas u njegovoj Fažani Ivanu Vitasoviću, članu pulskog Trojana koji se na borilačkoj priredbi organiziranoj u Karlovcu okitio FNC pojasom teške kategorije.

U borbi večeri održanoj kasno sinoć na FNC 6, Vitasović je nokautom u drugoj rundi svladao Britanca Olivera Thompsona, a fešta koja je započela u karlovačkom kavezu prelila se u dvorište fažanskog Multimedijalnog centra.

Susjedi, prijatelji, rodbina, nema tko se nije okupio da zajedno s Mrvicom proslavi njegov veliki uspjeh, a doček iznenađenja predvodio je načelnik Općine Fažana Radomir Korać.

- Morao sam se zbog poslovnih obveza vratiti odmah nakon borbe u Pulu. Stigao sam doma oko tri sata ujutro, a nije prošlo puno vremena nakon što me nazvao Ivan Bilić iz Karlovca s idejom da iznenadimo Mrvicu dočekom.

Otišao sam kod načelnika Koraća da ga pitam da li smijemo to napraviti, a on se oduševio cijelom pričom te odmah rekao kako će i on doći, nakon čega smo sve skupa koordinirali sa Zelgom (trener Galešić, op. a.). On nam se javljao s puta da znamo kada stižu, a pritom smo pazili da Vitasović ne otkrije što mu pripremamo, otkrio nam je pozadinu dočeka "meštar" za organizaciju Tomislav Markulin. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini