ZADAR

Erste plava liga: Blankin pobjendički ples u Zadru

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Na zadarskom Višnjiku održana su kvalifikacijska natjecanja Erste plave lige 2021. na kojima je sudjelovalo 345 učenika i učenica od trećeg do šestog razreda osnovnih škola iz cijele Zadarske županije.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini – trčanju na 60, 300 i 600 metara, skoku u dalj te bacanju kugle i vortexa – izborilo je nastup u finalu koje će se održati u Zagrebu, u sklopu Memorijala Borisa Hanžekovića.
Male atletičarke i atletičare pozdravila je i ambasadorica Erste Plave lige Blanka Vlašić.
"Želim vam reći da ste na pravom mjestu jer uvijek kada ste na atletici ste na pravom mjestu. Kojim god sportom ćete se ubuduće baviti, što god da ćete u životu raditi, uvijek ćete se sjećati ovog natjecanja i svojih početaka. Znam to jako dobro jer ih se i ja sjećam. Bavljenje bilo kojim sportom ili rekreacijom bitno će utjecati na vaše zdravlje, ali i na mnoge druge vaše životne odluke. Tolika je važnost sporta u našim životima", rekla je Vlašić.
Osim što je uz medalje podijelila brojne autograme i selfije, Blanka se rado odazvala i pozivu organizatora da se okuša u bacanju kugle i vortexa. A, koliko je bila zadovoljna rezultatima na Višnjiku, Blanka je pokazala i svojim pobjedničkim plesom po kojem je poznata u cijelom svijetu.
Erste Plava liga 2021. nastavit će se kvalifikacijskim natjecanjima u Kninu i Makarskoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum