OSIJEK

Duvnjak i Cindrić još uvijek pozitivni

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatska rukometna reprezetacija jutros je obavila novo PCR testiranje, a rezultati su pokazali da su kapetan Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić još uvijek pozitivni.

Oni do daljnjega ostaju u izolaciji u Osijeku, a reprezentaciji će se priključiti u trenutku kad dobiju negativan nalaz PCR testa. Dodajmo kako će se tesitranje provoditi svaki dan kod obojice igrača.

Svi ostali igrači i članovi stručnog stožera bili su negativni.

"Duvnjak i Cindrić su i dalje pozitivni, što znači da moraju ostati u Osijeku," kazao je liječnik reprezentacij dr. Tomislav Kukin.

"Testirat ćemo ih iz dana u dan, a kada budu negativni moći će se priključiti ekipi. Oni su klinički jako dobro. Dobra je vijest da su ostatak ekipe i cijeli stručni stožer negativni. Tako da je situacija stabilna," dodao je.

Reprezentacija večeras ima zadnji trening u Osijeku, a izbornik Hrvoje Horvat će u utorak, neposredno prije puta u Mađarsku donijeti odluku o konačnom popisu igrača za Europsko prvenstvo.

Hrvatska otvara EP 13. siječnja utakmicom protiv Francuske, dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije, a 17. siječnja i protiv Ukrajine. Sve tri utakmice hrvatska vrsta će igrati u Szegedu.

Prve dvije ekipe će nastaviti natjecanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini