FUTSAL

Danas i sutra igra se "HAKL U KVARTU 2021" Otvaraju MNK Fažana i Šijana Tikvans

| Autor: Ivica CEROVAC
Memorijal Vlado Pelesk - Masni

Memorijal Vlado Pelesk - Masni


Susretom između MNK Fažana i Šijana Tikvansa, koji je na rasporedu danas s počekom u 17 sati, započet će malonogometni turnir "Hakl u kvartu 2021". Igrat će se na igralištu iza Stande, u organizaciji Mladeži Šijane i malonogometne družine Šijana Juniors, a na turniru će nastupiti 12 momčadi. One će biti podijeljene u četiri grupe unutar kojih će, po futsal pravilima i u trajanju 2x12 minuta, razigravati svaka sa svakom, a po dvije najbolje izborit će prolazak u nokaut fazu turnira. Prvi natjecateljski dan zaključit će u 22.30 sati ogled između Domino Malinga, pobjednika nedavno održanog Memorijala Vlado Pelesk - Masni, i vodnjanskog Buffala, nakon kojeg će biti poznati svi sudionici četvrtfinala.

Prvi četvrtfinalni dvoboj na rasporedu je u subotu u 17 sati, polufinala će se igrati u 19.40 i u 20.20 sati, ogled za treće mjesto je u 21.15 sati, a finale turnira koji će zaživjeti nakon deset godina stanke, trebalo bi započeti u 22 sata. Svi susreti nokaut faze igrat će se 2x15 minuta.

Grupa A: Grin, MNK Fažana, Šijana Tikvans; grupa B: MNK Brest, Šijana Juniors, Simi na aparatima; grupa C: CB Bolero Šišansko, Los Amigos, MNK Šijana Horti Garden; grupa D: Buffalo Vodnjan, CB Viva Galižana, Domino Maling.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater