MELBOURNE

Bautista Agut ispričao se zbog izjave da se osjeća kao da je u zatvoru

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Španjolski tenisač Roberto Bautista Agut ispričao se zbog svoje izjave da se osjeća kao da je u zatvoru zato što mora biti 14 dana u karanteni u hotelskoj sobi u Melbourneu, a što je dio epidemioloških mjera. 

 Njegovu izjavu objavio je izraelski televizijski kanal "Sport 5". Roberto Bautista Agut se ispričao zbog te izjave, te je dodao da je to rekao u privatnom razgovoru i da je njegov komentar prenijet medijima bez njegova znanja i pristanka.
 
 "Ja i moj trener poštujemo sve protokole koje je uspostavila australska vlada i teniski savez kako bi izbjegli bilo kakav rizik zaraze te da bi se mogli natjecati na siguran način. Također, želim se zahvaliti svima koji su omogućili da možemo ponovno igrati tenis", objavio je Bautista Agut.

 Više od 70 tenisača te članova njihove pratnje zatvoreni su u hotelskim sobama i ne mogu trenirati izvan hotela. Naime, oni su u Australiju doputovali čarter letovima u kojima je nekoliko putnika bilo pozitivno na koronavirus. Protiv toga su se pobunili brojni tenisači i tenisačice.

No, češka tenisačica Barbora Strycova podržala je stroge epidemiološke mjere, te je izjavila: "Pa ja nemam primjedbi. Vježbam dva puta dnevno, čitam knjige, gledam televiziju, komuniciram preko društvenih mreža. Trudim se biti pozitivna".
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini