POSLJEDNJE KOLO PRVE HBL

Boksački Klub Rovinj ponovo briljira: Treći put zaredom viceprvaci lige

| Autor: Glas Istre
(Foto: Boksački Klub Rovinj)

(Foto: Boksački Klub Rovinj)


Posljednje 10. kolo prve hrvatske boksačke lige i HBL/mladi sezone 2023./24. održano je u dvorani srednje škole Jelkovec u Sesvetama ovu subotu.

Boksački Klub Rovinj, u konkurenciji od čak 45 klubova čiji su seniori nastupali, osvojio je 2. mjesto. Ovo je treći put da je klub osvojio 2. mjesto u ligi, prvi put je bilo 2022., zatim 2023. te sada 2024.

- Posebno želimo istaknuti boksače koji su najviše doprinijeli našem uspjehu i najviše nastupali: Mateo Paulinić, koji je nastupio u 6 kola, upisao najviše nastupa i osvojio najviše bodova za naš klub; Leon Domić 4 meča i Nino Marić 3 meča i doprinijeli značajnim bodovima; te Ivan Pivac, naše novo pojačanje, koji je u posljednja 2 kola upisao 2 nastupa, prenose iz kluba.

(Foto: Boksački Klub Rovinj)(Foto: Boksački Klub Rovinj)

Napredak naših članova je vidljiv i sve su bolji iz kola u kolo. Ovi rezultati nisu samo pokazatelj njihove predanosti i truda, već i kontinuiranog rada našeg stručnog tima trenera i podrške cijelog kluba..

- Važno je istaknuti da je naš klub prava obiteljska priča. Boris Mišković, trener koji je najviše vremena proveo s natjecateljima, predano radi na njihovoj taktici i tehnici. Bojan Mišković zadužen je za kondicijsku pripremu naših boksača, dok glavni trener i otac, koji sve nadzire, prati i vodi organizaciju, osigurava da cijeli tim I boksači imaju uvjete za rad.

Ovo je treća sezona zaredom u kojoj osvajamo visoko 2. mjesto, što je pokazatelj našeg kontinuiranog rada i posvećenosti. Kroz sve ove godine, uložili smo mnogo truda u razvoj naših boksača, usavršavanje njihovih vještina i pružanje optimalnih uvjeta za trening. Naš uspjeh rezultat je zajedničkog napora cijelog tima – od trenera koji nesebično dijele svoje znanje, do boksača koji neumorno treniraju i unapređuju svoje sposobnosti. Ovo priznanje još je jedan dokaz da se trud i predanost isplate, te nas motivira da nastavimo raditi još jače i postići još veće uspjehe u budućnosti, poručuju iz kluba.

(Foto: Boksački klub Rovinj)(Foto: Boksački klub Rovinj)

Nakon mečeva posljednjeg 10. ligaškog kola proglašeni su najbolji klubovi ove sezone i nagrađeni pokalima i medaljama za prva tri mjesta, a to su seniori: 1. Torcida Split, 2. Rovinj i 3. Dubrovnik.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter