pred više od 4.000 navijača

Hrvatska odradila otvoreni trening u Neuruppinu

| Autor: Hina
(Snimio Luka Stanzl/Pixsell)

(Snimio Luka Stanzl/Pixsell)


Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je pred više od 4.000 navijača otvoreni trening na Volksparkstadionu u svojoj njemačkoj bazi u Neuruppinu

"Vatreni" su u nedjelju doputovali u svoju njemačku bazu u kojoj će boraviti za vrijeme EURO-a. Već sinoć su trebali isprobati travnjak lokalnog petoligaša MSV Neuruppina, međutim kako se put iz Portugala malo odužio, trening je otkazan, a igrači su odradili vježbe u teretani.

U ponedjeljak je na rasporedu bio otvoreni trening pred više od 4.000 hrvatskih navijača, koji su doslovno razgrabili besplatne ulaznice. Zanimljivo, bilo je oko 20.000 zahtjevca za ulaznice, međutim za sve nije bilo mjesta na stadionu.

Atmosfera na treningu je bila sjajna. Igrači su marljivo nizali vježbe, a navijači se sjajno zabavljali izvikujući imena naših igrača. Najviše povika je naravno, upućeno kapetanu Luki Modriću, a nakon njega i Jošku Gvardiol. Atmosferu nije pokvarilo niti lagana kiša i prohladno vrijeme.

Bilo je zanimljivo pratiti igru na dva gola na skraćenom terenu, međutim, bio je to trening na kojem hrvatski igrači nisu otkrivali nikakve tajne ili uigravali važne detalje u igri. To ih čeka od sutra kada će izbornik Zlatko Dalić već uobičajeno "spustiti zastor". Od utorka sve se vraća u rutinu, treninzi će biti otvoreni prvih 15 minuta nakon čega kreće završno brušenje forme za EURO.

"Do sada nismo trenirali prekide i na tome ćemo raditi. Radit ćemo tehničke i taktičke stvari," kazao je po dolasku u Neuruppin hrvatski strateg.

Svakako je najvažnije da su svi igrači zdravi, motivirani i jedva čekaju početak prvenstva.

"Nemamo nikavih problema, svi su zdravi ispremni. Veliki su planovi, velike su želje. Moramo iskoristiti sve kapacitete koje imamo," zaključio je Dalić.

Prava "ludnica" na tribinama je nastala kada je dio reprezentativaca počeo dijeliti malene lopte, a zatim i potpisivati dresove, majice, kopačke, raditi selfije. Gvardiol, Kramarić, Šutalo, Petković, Stanišić, Vida, Budimir, Majer.... strpljivo su ispunjavali želje navijača.

Posebno simpatičan je bio jedan dječak koji se provukao ispod ograde, projurio pored redara, te dotrčao do terena kako bi dobio loptu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter