po principu "tko prvi"

U četvrtak kreće prodaja ulaznica za OI u Parizu

| Autor: Hina
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Svi koji još nemaju ulaznicu za Olimpijske i Paraolimpijske igre 2024. u Parizu, iduću će priliku da ih nabave imati u četvrtak od 10 sati, objavili su u utorak organizatori.

Za razliku od prvih faza, ovoga puta neće biti nagradne igre već će se ulaznice prodavati po principu "tko prvi". U ponudi je 400.000 ulaznica za Olimpijske i Paraolimpijske igre te svečanosti otvaranja i zatvaranja koje se mogu nabaviti na web stranici za prodaju ulaznica https://www.tickets.paris2024.org/. Jedino se neće prodavati ulaznice za natjecanja u surfanju na Tahitiju koje će se moći pratiti besplatno.

Trećina ulaznica u novoj dodjeli bit će prodana ispod 50 eura (55 USD). Najskuplje ulaznice za Olimpijske igre koštaju 2.700 eura (2.900 dolara) za ceremoniju otvaranja. Najjeftinije karte su 24 eura (26 dolara).

Organizatori su rekli da su već prodali 7,2 milijuna ulaznica od 10 milijuna koliko ih je bilo na raspolaganju za Olimpijske igre, a sljedeće će godine biti puštene u prodaju dodatne ulaznice.

Podaci o prodaji ulaznica za Paraolimpijske nisu otkriveni, ali se zna da organizatori namjeravaju prodati 2,8 milijuna ulaznica za taj sportski događaj.

Igre u Parizu 2024., koje se održavaju od 26. srpnja do 11. kolovoza, obuhvatit će natjecanja u 32 sporta i 48 disciplina na 37 lokacija. Paraolimpijske igre će se žodržati od 28. kolovoza do 8. rujna. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater