istra 1961 danas protiv rijeke

Luka Hujber: Pobjedu će odnijeti momčad koja bude hrabrija i agresivnija

Uvijek je poseban motiv igrati derbi protiv Rijeke, otkad sam u Istri 1961 još je nikad nismo pobijedili na "Drosini" i nadam se da je konačno došao taj dan u kojem ćemo isprati gorak okus iz usta. Ono što sigurno neće izostati, to je puno borbe i puno duela te očekujem ravnopravnu utakmicu u kojoj bi sitnice mogle prevagnuti na jednu stranu, rekao je desni bek Istre 1961

| Autor: Ivica CEROVAC
Luka Hujber: Ovo je posebna utakmica (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Luka Hujber: Ovo je posebna utakmica (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Teško se sjetiti kad se u boljoj atmosferi na "Drosini" dočekivao "Derbi della Učka" od ovog kojeg će danas, s početkom u 17 sati, odigrati Istra 1961 i Rijeka. Ta se atmosfera posebno odnosi na domaću momčad koja na svom kontu ima 31 bod, tri više nego riječka, ali i isto onoliko koliko ih je skupila u cijeloj prošloj sezoni. "Zeleno-žuti" su u nizu od tri domaće pobjede, pred pulenima Gonzala Garcije redom su kapitulaciju morali potpisati Hajduk, Varaždin i Osijek, koji im na trećoj poziciji bježi samo četiri boda i domaći trijumf nad Rijekom, na kojeg se čeka od 14. listopada 2017. godine, bio bi još jedan vrijedni komadić europskog mozaika koji se ove sezone slaže u Puli.

Tri asistencije protiv Rijeke

- Već sam dvije i pol godine ovdje te dobro znam što ova utakmica znači ljudima u klubu i oko njega. Uvijek je poseban motiv igrati derbi protiv Rijeke, otkad sam u Istri 1961 još je nikad nismo pobijedili na "Drosini" i nadam se da je konačno došao taj dan u kojem ćemo isprati gorak okus iz usta koji je nas i naše navijače pratio nakon prethodnih utakmica, zaželio je Luka Hujber, pouzdani desni bek Istre 1961.

Hujber je u zeleno-žutom dresu odigrao 73 službene utakmice i još uvijek čeka na svoj prvijenac, no zato je prikupio šest asistencija, od kojih je tri upisao u dvobojima protiv Rijeke. Asistirao je u dva domaća poraza Špoljariću (1:2) i Mahmoudu (3:6), ali i jesenas na Rujevici Ercegu za jedini pogodak na utakmici.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter