VESZPREM

LP rukometaša: Izjave nakon utakmice Veszprem - PPD Zagreb (32-28)

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Izjave nakon utakmice 7. kola skupine A rukometne Lige prvaka u kojoj je domaći Veszprem pobijedio PPD Zagreb sa 32-28 (16-15). 

Slavko Goluža, trener PPD Zagreba: 

"Prvo bih čestitao svojim dečkima koji su zaista dali sve od sebe danas. Nismo imali puno treninga zajedno, ali mislim da smo ono što smo radili zaista na pravi način pokazali. Na kraju je nedostajalo malo koncentracije i strpljenja, ali bez obzira na to treba ovo sada zaboraviti i pripremati se za ono što slijedi. Najvažnije mi je bilo da vidim tu želju, fizički i taktički smo stvarno izgledali jako kvalitetno sve do samog kraja. Neke sitnice su presudile." 

Dino Slavić, vratar PPD Zagreba: 

"Mislim da smo zaslužili barem bod. Znamo sve o Veszpremu, njihovoj ekipi i atmosferi koju njihovi navijači znaju napraviti. Malo se još prilagođavamo idejama novog trenera, međutim zadovoljan sam kako je to danas izgledalo i koristim priliku da čestitam svima na ovome što smo danas prikazali. Treba analizirati ovu utakmicu i pripremiti se, prvo za Bjelovar, a onda i za Veszprem u Zagrebu i pokušati uzeti barem bod, ako ne i dva." 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of