MMA

Član pulskog Trojana odradio vaganje pred sutrašnju borilačku priredbu CW 147: Bažant sa 66 kg na Francuza Charrierea

| Autor: Ivica CEROVAC
Morgan Charriere i Daniel Bažant

Morgan Charriere i Daniel Bažant


U hotelu Hilton London Canary Wharf danas je odrađeno službeno vaganje pred sutrašnju borilačku priredbu CW 147, koja će se u organizaciji Cage Warriorsa održati u londonskom BT Sport Studiosu.

Na njoj će nastupiti i član pulskog Trojana Daniel Bažant, koji će se u sunaslovnoj borbi večeri boriti protiv Francuza Morgana Charrierea, bivšeg prvaka te promocije. Bažant je u petak kasno navečer stigao u London u društvu trenera Zelga Galešića i Franka Klimana te nakon prospavane noći stao na vagu koja je pokazala okruglih 66 kilograma.

Daniel BažantDaniel Bažant

Istu težinu imao je i Charriere, što znači da su obojica boraca odradila uspješno vaganje jer je limit za perolaku kategoriju, u kojoj će se borba održati, 65,8 kg, uz dozvoljeno odstupanje od pola kilograma.

Kako će se sutrašnja priredba održati u televizijskom studiju, ulaznice za nju nisu bile puštene u prodaju i uživo će joj moći svjedočiti samo odabrana klijentela s pozivnicama. Za ostale ljubitelje slobodne borbe osiguran je direktan prijenos, koji će se u Hrvatskoj moći pratiti na Sport klubu, ali i preko UFC Fight Passa. Glavni program večeri koji sadrži pet borbi započet će u 22 sata po hrvatskom vremenu, što znači da bi Bažant u kavez mogao ući oko 23 sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater