PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE U-22 I ŽENE

BOKS: Puljanin Diego Mamić i Rovinjež Vito Košar osvojili naslove

| Autor: Hina, Goran Rojnić
Diego Mamić (Foto HBS)

Diego Mamić (Foto HBS)


Na zagrebačkom Jarunu, u borilištu na otvorenom i u organizaciji BK Gladijatora, nakon tri dana borbi završeno je prvenstvo Hrvatske za seniore U-22 i za žene u svim dobnim kategorijama. U poluvelter kategoriji do 63,5 kilograma reprezentativac Puljanin Diego Mamić, inače prvak u lakoj kategoriji, potvrdio je dominaciju i osvojio naslov prvaka prekidom u prvoj rundi protiv srebrnog Marka Pudića iz Slavonskog Broda.

U kategoriji do 86 kg naslov je osvojio Vito Košar iz Rovinja, koji je podijeljenom odlukom 4:1 pobijedio Marka Ramljaka iz BK Rijeke.

Proglašeni su najbolji natjecatelji Prvenstva Hrvatske. Kristijan Duje Gaćina (BK Gladijator) proglašen je najboljim boksačem, Gabrijel Veočić (Brod) najboljim tehničarom, a Nikolina Ćaćić najboljom boksačicom. U mlađim kategorijama najbolji su mlađa kadetkinja Ema Anđela Žaja (Pit Bull), kadetkinja Dorotea Vencl (David Koprivnica), juniorka Nika Lopac (Senj), te mlađa seniorka Ana Ljulj (Sesvete).

Borba dana svakako je bila u srednjoj kategoriji do 75 kg između reprezentativaca i starih rivala Gabrijela Veočića iz Slavonskog Broda i Noe Ježeka iz Titan Gyma. Raspoloženi Veočić bio je bolji u sve tri runde pobijedivši sa 5-0. U meču između dva reprezentativca, za mjesto u sastavu za Svjetsko prvenstvo u Beogradu u kategoriji do 71 kg, Filip Kolar iz Čakovca ponovo je pobijedio Petra Cetinića iz Rijeke.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini