RUKOMET

LJETNA KOLONIJA U ROVINJU: Veliki interes budućih rukometaša

| Autor: Ivica RADETIĆ
(Ivica RADETIĆ)

(Ivica RADETIĆ)


I ovog ljeta Rukometni klub Rovinj tradicionalno je održao Ljetnu koloniju za mlade buduće rukometaše. Zbog velikog interesa prva grupa brojila je 26 dječaka, dok druga okuplja 19 dječaka polaznika Škole rukometa, koji tijekom desetak dana imaju bogat program od treninga do zajedničkog druženja u prijepodnevnim satima. Ovu akciju podržali su roditelji koji snose dio troškova.

Pod stručnim vodstvom trenerice Ranke Japundža, kojoj u radu pomažu Enrik Roža i Lijan Jurić, mladi budući rukometaši Rovinja okupljanje i treninge održavaju na asfaltnom igralištu Pionirskog doma.

- Djeca s velikim zanimanjem kroz treninge i igru dolaze do novih rukometnih znanja i s dosta zalaganja hvataju ljepotu rukometne igre. Iz godine u godinu masovnost je sve veća, što pridonose i odlični rezultati prve ekipe koja se već niz godina nalazi u samom vrhu Druge lige zapad. Moram naglasiti da muški Rukometni klub Rovinj trenutno broji više od 50 djece u mlađim kategorijama svih uzrasta, kojima nedostaje natjecanja i upravo zato ovim zajedničkim radom djeci nadopunjavamo rad kroz igru, treninge i zajedničko druženje, pri čemu uče i savladavaju prve rukometne korake, istaknula je voditeljica kolonije Ranka Japundža

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini