RUKOMET Sesvete - Poreč 32:24

LIGA ZA PRVAKA: Poraz u posljednjoj gostujućoj utakmici

| Autor: D. VEKIĆ
SUTRA PROTIV SESVETA - Matej Medved (Snimio Milivoj Mijošek)

SUTRA PROTIV SESVETA - Matej Medved (Snimio Milivoj Mijošek)


Susret 9. kola Lige za prvaka: Dubrava - Poreč 32:24 (16:9).

DUBRAVA: Matov, Marković, Grahovac (8+0), Ivanković 1, Bahtijarević 3, Mandić, Šalić 1, Turčić 1, Lisac 6, Vučelić 2, Godec 2, Malbašić 2, Šafranko 7, Obradović, Kaštelan, Patrk 3.

POREČ: Krbavčić (3+0), Vekić (4+0), Muranović 2, Medved 7, Petrov, L. Moslavac 5, Malinarich, Čipraka, Plovanić 1, K. Moslavac, Ikanović, Vinković, Glavaš 4, Ljubić 5.

Sedmerci: Dubrava 3 (3), Poreč 3 (3). Isključenja: Dubrava 10 minuta, Poreč 4 minute (Medved 2, Plovanić 2).

Bez petorice igrača Porečani nisu se mogli nositi s Dubravom koja je upisala slavlje 32:24 (16:9). Pred Porečom je sada posljednja utakmica sezone kada u Poreč stižu Sesvete. Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 19 sati, a prijenos će biti na YouTube kanalu HRS-a. U toj posljednjoj utakmici odlučivat će se o konačnom poretku na ljestvici te eventualnom mjestu u Europi.

Desetkovani Poreč na istok Zagreba doputovao je bez Antonija Pribanića, Matije Rađakovića, Vedrana Mataije, Ariana Lugara i Leonarda Nikića. Susret je protekao u obostrano nervoznoj igri na startu pa je u devetoj minuti Filip Glavaš realizirao sedmerac za 2:1. Imao je Poreč par prilika za odvojiti se, ali na putu je stajao Domagoj Grahovac koji se nakon ove sezone pozdravlja s golmanskim dresom, a Dubrava u 12. minuti preokreće na 4:2. Poreč se mučio u napadu, ali i obrana nije bila dovoljno čvrsta da zaustavi nalet Dubrave te je domaćin otišao na +3 (7:4) u 17. minuti. Do potpunog sloma dolazi se u posljednjih deset minuta prvog dijela kada mladi Porečani nisu mogli pratiti tempo protivnika, a Dubrava je lakim golovima do odmora pobjegla na +7 (16:9).

Drugo poluvrijeme nije donijelo nikakve promjene na terenu, a ni u rezultatu. Dubrava je u jednom trenutku pobjegla i na +9, ali je Poreč preko Antonija Ljubića u 39. minuti smanjio na 15:21. No, poraz se nije mogao spriječiti.

Rezultati 9. kola: Dubrava - Poreč 32:24, Sesvete - PPD Zagreb 24:43, Nexe - Varaždin 32:25. Poredak: PPD Zagreb 18, Nexe 14, Poreč i Sesvete 8, Dubrava 6, Varaždin 0.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater