RUKOMET

Liga za prvaka Paket 24 Premijer lige: Porečani poraženi u Našicama. Prvih 30 minuta dobro su se držali, no drugi dio susreta nadmoćno otvara Nexe

| Autor: Danijela VEKIĆ
Lucian Krajcar (Snimio Milivoj Mijošek)

Lucian Krajcar (Snimio Milivoj Mijošek)


Utakmica 2. kola Lige za prvaka Paket 24 Premijer lige: Nexe - Poreč 29:17 (12:11). ŠSD OŠ Kralja Tomislava. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (oba Vrpolje).

NEXE: Radovanović (7+0), Kuzmanović (8+1), Bakić 2, Barišić Jaman 8, Vejin 2, Vida 3, Manci Mičević 1, Blažević, Velkavrh, Sevecer 1, Moslavac 1, Melić 3, Jaganjac 1, Kavčić 6, Markušić 1, Pribetić.

POREČ: Krbavčić (8+0), Vladić (4+1), Muranović 1, Gavran, Krajcar 6, Vučić 1, Đukanović 2, Popović 1, Boka, Rađaković 1, Čipraka, Radunović 1, Moslavac, Vinković 1, Bošnjak 3, Ljubić

Sedmerci: Nexe 8 (7), Poreč 4 (3). Isključenja: Nexe 8, Poreč 10 minuta.

Rukometaši Poreča iz Našica se vraćaju s porazom. Moglo bi se reći i očekivano jer je Nexe bio favorit. No, unatoč rezultatu, Porečani su se dobro držali u prvih 30 minuta, a u drugom dijelu trener Ilija Lorvinović dao priliku mladim igračima.

Krenulo je vrlo dobro za Poreč. Nakon pet minuta igre Poreč je vodio 2:0, a domaćin je do prvog gola stigao tek u sedmoj minuti. Obrane David Vladića i dosta grešaka Nexea, držale su istarski sastav u vodstvu, a precizan napad sredinom prvog dijela odvele su Poreč na +3 (7:4). Ta se razlika držala sve do 25. minute susreta kad Nexe preokreće rezultat za 12:11 na odmoru.

Drugi dio susreta nadmoćno otvara Nexe, koji je u pet minuta pobjegao na +5 (17:12). Poreču su teren morali napustiti Antonio Ljubić i Lucian Krajcar, a bez Mirka Petrova i Armana Ikanovića dodatno je otežalo Iliji Lovrinoviću. Na terenu su priliku dobili mladi igrači, koji inače ne dobivaju veliku minutažu, pa se razlika u kvaliteti osjetila i na rezultatu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of